20 dagar

Jag har varit i Åre i 20 dagar nu och trivs jättebra! Jag bor i ett litet rött hus med mina 3 roomies Malin, Andrea och Ida. På Åre Bageri jobbar jag som konditor och gör tårtor, kladdkakor, pajer, desserter och andra godsaker. 
 
Säsongen börjar så sakteliga rulla igång och vi laddar för invasion nu över jul och nyår. Allt skulle kört igång i förra helgen men vi har haft töväder till och från så det är lite ont om snö i backarna. Men vissa backar är öppna. 
Idag tillbringades drygt 4 timmar i dessa. 4 timmar med underbara åk i 9 grader minus, strålande sol, fina backar med härliga vänner. Idag var det öppet ända upp på toppen av Åreskutan och vi gjorde 4 åk i störtloppsbacken. Så härligt. Ju mer man åker desto mer vågar man stå på. Är 5 år sen jag åkte sist men det är som att cykla. Nu har jag dessutom min egen utrustning. Blir mer åka i morgon! 
I övrigt har jag åkt en hel del längd uppe i Årebjörnen. Både skate och klassiskt. Även där har jag fått några riktigt magiska turer när man definitivt fått skiershigh eller nåt liknande. 
 
Nu närmar sig julen med stormsteg och jag hoppas att alla hunnit baka minst en omgång pepparkakor? 
 
Jag kommer jobba över jul men får finbesök av familjen så längtar verkligen! 
 
 
 
 
~*~
Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin något
~*~
 
 
♥Dalkullan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0