bloggtorka..

Hej trogna läsare.. ja ni är några stycken och det är jag lite stolt över ;)

Nu är jag dock ledsen att säga det men här framöver kommer nog mitt bloggande bli lite oregelbundet eftersom semestern är slut och jobbet tar mycket tid och ork i anspråk... Jag har dock ett bröllopstårteprojekt på gång och för att det ska bli klart i tid bör jag å det snaraste börja knåpa med dekoren och vissa andra detaljer! Ett besök hos Gunnarsons Specialkonditori kommer nog behövas för lite rådgivning i vissa frågor och samtidigt hälsa på min absoluta favorit bland praktikplatser genom mina 4 utbildningsår!

Jag ska försöka uppdatera er så ofta jag hinner och orkar, det lovar jag! Men jag känner samtidigt att det inte kommer bli så ofta jag önskar..

Idag var jag till Vårdcentralen igen... återbesök för mina eksem. Allergitesterna jag gjorde sist visade ju inga tecken på allergier (på gott och ont... något är det ju uppenbarligen!)
Fick därför remiss skickad till en hudspecialist som kan ta andra tester... med andra ord... kan inte utesluta än att det INTE är vete, havre eller råg. Skulle det vara så att jag är allergisk mot något av detta skulle det vara ett hårt slag i ansiktet och då vet jag inte vad jag gör :/ Men inte hetsa upp sig över det än! Väntetiden är ju minst 3 månader!?!?!
Så undertiden fortsätter jag smörja med diverse kortison, mjukgörande, steroidsalva och tar allergitabletter då och då.. och så gäller regeln.. AJABAJA!! Klia inte!!


Den 25:e Augusti åker jag "hem" till Dalarna och förutom att göra en böllopstårta och gå på bröllop har jag en ineboende, djup önskan att få åka ut i skogen klättra upp för några stup och se utsiktenfrån toppen av världen!!

Att dessutom på vägen få plocka en och annan svamp eller kanske till och med lite lingon skulle inte göra ont någonstans.

 

Nu bjuder jag på en bild här:


Ganska suddig? ja men jag vred mig ju av skratt! Kommer för tillfället inte ihåg anledningen till att Elin och Kim smetade mitt ansikte fullt med skumbollar... Men jag vet att hämden kommer bli ljuv!!

( Liten varning samtidigt!! Kokos i ögonen är inte att rekommendera. det kliar och svider en halv dag efteråt)



Ha det nu bra så länge så får vi helt enkelt se när jag hör av mig igen!

Tills dess:



~
Det högsta är inte att aldrig falla
utan att resa sig efter varje fall.
~


 

//Dalkullan (i skrivade stund hemma i Stockholm)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0